Go Back   Motorcycle Forum > Motorcycle.Com General Discussion > Motorcycle Mods and Maintenance

Reply
 
Thread Tools
Old 10-09-2011, 06:43 PM   #1
galldog
Registered Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1
Default 1982 Suzuki 750 T

bike runs for 3 min then dies then oil pores out of the over fill tube on my air box just need sum awnsers please
galldog is offline   Reply With Quote

Sponsored Links Remove Advertisements
Motorcycle Forum
Advertisement
Old 10-09-2011, 09:01 PM   #2
seruzawa
The Toad

 
seruzawa's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: 8501 ft.
Posts: 17,461
Default

Make sure there isn't too much oil in it.
__________________
"Make no mistake, Communism lost a big argument - one we know today as the 20th century."
seruzawa is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2011, 04:05 AM   #3
lowes25
Registered Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 6
Default

could be a vent issue check all hose
__________________
LOWES
lowes25 is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2011, 04:37 AM   #4
michelsmith
Registered Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: I live in Hailey
Posts: 11
Default 1982 SUzuki 750 T

Hi,

Do you use the choke to start your bike? When do you turn it off?

I had similar issues with my bike when I first got it and after cleaning the carbs. The carb sync and adjustment of the idle mixture made my problems go away. Setting the idle when the bike has warmed up sufficiently, with choke off, is also very important. The more you run these carbureted engines, the smoother they perform.

Hope this information helps you.

Regards,
Michel
michelsmith is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2011, 07:59 AM   #5
Easy Rider 2
Registered Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: North Central Florida
Posts: 843
Default

Quote:
Originally Posted by galldog View Post
just need sum awnsers please
So......your last appearance here was 5 minutes after this post.........which was about 15 days ago.

How do you expect to get any answers if you don't come back to look for them ???

Ridiculous.
__________________
'11 Kawasaki Vulcan 900 C
Easy Rider 2 is offline   Reply With Quote
Reply

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump