Go Back   Motorcycle Forum > Motorcycle.Com General Discussion > Motorcycle General Discussion

Reply
 
Thread Tools
Old 07-01-2015, 02:47 PM   #1
Easy Rider 2
Registered Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: North Central Florida
Posts: 843
Default Why no new posts ??

Every time I sign on here there appears to be at least 100 people using the forums.....but no new posts EVER appear.

What's up with that ?

Why isn't anybody posting anything ??

Or is the message base still mucked up ???
__________________
'11 Kawasaki Vulcan 900 C
Easy Rider 2 is offline   Reply With Quote

Sponsored Links Remove Advertisements
Motorcycle Forum
Advertisement
Old 08-17-2015, 12:29 PM   #2
Studio Seven
Registered Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 14
Default

Are there many people on this site?
Studio Seven is offline   Reply With Quote
Old 08-26-2015, 08:47 AM   #3
Easy Rider 2
Registered Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: North Central Florida
Posts: 843
Default

It's impossible to tell.
I think there are almost NO users.....as evidenced by NO posts.....EVER.

Then, when you logon, it looks like it doesn't work......but it does.

It is ALL SCREWED UP and the owners don't seem to care.
__________________
'11 Kawasaki Vulcan 900 C
Easy Rider 2 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off