Go Back   Motorcycle Forum > Other > Motorcycle.Com Tech Support

Reply
 
Thread Tools
Old 12-30-2013, 08:00 AM   #1
Easy Rider 2
Registered Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: North Central Florida
Posts: 780
Default Login process not working right

I thought that there weren't any posts here anymore because people got tired of being beaten up by the thugs who had taken over......but now it looks like something else might be at work too.

It appears that the cookie isn't working; each time I visit lately it asks me to login again......and then shows me the "welcome, redirecting" screen but then takes me to a page where it says I'm still a "guest".

The odd thing is that if I ignore the screen that says I'm a guest and forge ahead, it then shows me logged in properly ??????
__________________
'11 Kawasaki Vulcan 900 C
Easy Rider 2 is offline   Reply With Quote

Sponsored Links Remove Advertisements
Motorcycle Forum
Advertisement
Old 12-31-2013, 11:08 AM   #2
Administrator
Administrator

 
Join Date: Mar 2007
Location: On My Bike
Posts: 3
Default

Hi, thank you for your report. Whenever you get the chance please clear your cookies/cache and reboot your computer if you haven't done so. I just need a few more details as well...

1. Are you logging in from a desktop or mobile device?
2. What browser are you using?

It seems to be working okay on this end so just trying to get more info to troubleshoot this problem.

Thanks,
CG - Community Support
__________________
Check out some of our new motorcycle forums:
Vulcan Forum | Goldwing Forum | RC51 Forum | FZ6 Forum | Victory Forum
| Buell Forum | KTM Forum | Aprilia Forum | Star Motorcycle Forum |
Kawasaki Forum |
If you are interested, we are looking for moderators and admins to help grow
these sites.

Last edited by Administrator : 12-31-2013 at 11:14 AM.
Administrator is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off