Go Back   Motorcycle Forum > Motorcycle.Com General Discussion > Motorcycle News > Old News > MO vs. World

Reply
 
Thread Tools
Old 03-15-2001, 06:34 AM   #11
wwalkersd
Founding Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 246
Default Re: Geeks

Nope, logging out and in again doesn't help. I'm surprised I can post.
wwalkersd is offline   Reply With Quote

Sponsored Links Remove Advertisements
Motorcycle Forum
Advertisement
Old 03-15-2001, 07:08 AM   #12
CDNroadracer
Founding Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 1
Default Re: Geeks

Hey blip



I am not as much of a geek as you are, but I am getting there.



I believe that second page was faster by a significant amount. This was from my adsl connection. I will try again from home at lunch wwhich is a 36.6 dial up connection.



CDNroadracer



CDNroadracer is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2001, 07:10 AM   #13
weak_link
Founding Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 20
Default Re: Geeks

you guys are crazy. I'm at work w/ a t1 and

#2 is way faster. Maybe 'cuz I'm in Californina and there are fewer hops or something.
weak_link is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2001, 07:29 AM   #14
truedog
Founding Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 15
Default Re: Geeks

The first page loaded in ten seconds, the second took nine on a T-1 line.
truedog is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2001, 07:32 AM   #15
skinhead
Founding Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 6
Default Re: Geeks

the first one was at most a cun+ hair faster, but it really was barely noticable
skinhead is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2001, 08:14 AM   #16
starvingstudent
Founding Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 486
Default Re: Geeks

The second one took 10 seconds; the first took 15. I'm using DSL from a my college dorm's ethernet system.



Starving Student
starvingstudent is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2001, 08:46 AM   #17
stevegrab
Founding Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 368
Default Re: Geeks

I've seen some similar messages like this over the past few days. But they were never consistent, happening for a time, then going away the later when I went to that page.
stevegrab is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2001, 08:49 AM   #18
stevegrab
Founding Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 368
Default Re: Geeks

Both pretty much the same, on a high speed connection (partial T1 I think) from work.



I'll try to remember to test dial up connection at home tonight.
stevegrab is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2001, 08:51 AM   #19
stevegrab
Founding Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 368
Default Re: Geeks

As others reported, if I test it a second time, the first page is much quicker. Like 10 seconds vs 25-30.



Before, both were about 20 seconds, with the first page maye being slightly faster. Still at work, high-speed connection.
stevegrab is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2001, 08:55 AM   #20
Blackwolf
Founding Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 4
Default Re: Geeks

First one took 26 seconds, the second one took 40 seconds, still slow, using a 56 k modem running at 48k

So, it saved me 14 seconds ! woo-hoo...

Blackwolf is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off