Go Back   Motorcycle Forum > Manufacturer Forums > Honda

Reply
 
Thread Tools
Old 10-02-2009, 01:28 AM   #1
icefire9
Registered Member
 
icefire9's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 11
Question I know its a dumb question, but......

Hi guys,
I finally decided what to buy and i got myself a 2008 600RR. In white.
Damn Its awesome.
I have a really dumbass question but i NEED to know.
I had 2001 F-Sport and loads of other 600 Jap bikes and they all had a "Passing" trigger style button on the left handle bar for flashing your hi beam.
My RR hasnt got this. Is this the same with you guys?
reason im asking is, maybe he dropped it and replaced the handle bar with a cheaper clip on.
So do you guys have a trigger style passing button for hi beam, or just the switch?

Sorry guys, but its seriously bugging me.
icefire9 is offline   Reply With Quote

Sponsored Links Remove Advertisements
Motorcycle Forum
Advertisement
Old 10-02-2009, 05:15 AM   #2
seruzawa
The Toad

 
seruzawa's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: 8501 ft.
Posts: 17,461
Default

Not all bikes have it.
__________________
"Make no mistake, Communism lost a big argument - one we know today as the 20th century."
seruzawa is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2009, 06:06 AM   #3
icefire9
Registered Member
 
icefire9's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 11
Default

Thanks matey
icefire9 is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2009, 05:29 PM   #4
The_AirHawk
Founding Member
 
The_AirHawk's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Leanin' Tower O' P-P-P-P-POWAAAAAAAAA!!!!
Posts: 11,491
Default

Typically a "Euro Thing", but I think some of the bikes Down Under got 'em too.

Nada Pasa on 99.99% of all US Models.
__________________
Parfois, on fait pas semblant
Sometimes, it's not pretend
Oderint Dum Metuant
Let them hate so long as they fear
политики предпочитают безоружных крестьян
Politicians Prefer Unarmed Peasants
Nothing to see here, Citizen. Move along now...
The_AirHawk is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2009, 03:41 PM   #5
Kenneth_Moore
Registered Member
 
Kenneth_Moore's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: VIsiting the GIft Shop in the Pit of DIspair
Posts: 7,118
Default

The Strom has it. I use it for a manual headlight modulator.
__________________
www.kennethmoore.org
Kenneth_Moore is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2009, 12:43 AM   #6
icefire9
Registered Member
 
icefire9's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 11
Default

yep, i found out that its a US import, (I live in Europe) so that probably makes sense. Anything else thats different between the US RR and Euro RR?
remember reading somewhere that some US guys change the ECU or hardwire it to Euro spec? as its tuned down slightly cos u guys got tougher emission regulations.
icefire9 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off